radio

Radio Lotel

Preduzeće Lotel d.o.o. Loznica se bavi elektronskim medijima i telekomunikacijama. Svoj radio program emituje na frekvenciji 107,4 MHz FM Stereo, sa predajnika na lokaciji Crni Vrh – Gučevo i ima izuzetno veliku pokrivenost.

app

Osnovni podaci:

Mesto: Loznica

Lokacija predajnika: Crni vrh - Gučevo

Frekvencija: 107,4 MHz

Preduzeće Lotel osnovano je 31.05.1997. godine kada je pokrenut program Lotel radija. Poseban koncept programa i način rada u odnosu na druge radio stanice već na početku je ovu stanicu izdvojio po slušanosti.

Naša filozofija je bila jednostavna: „ljudi vole muziku, kvalitetnu zabavu i žele da se pronađu na jednom mestu...“. Ponudili smo im celodnevni program sa pretežno domaćim Folk i Pop muzičkim hitovima, uz dosta zanimljivih priloga i nagradnih igara. Posebnu pažnju posvetili smo produkciji i marketingu, što je doprinelo zadovoljstvom slušalaca opštim kvalitetom programa.

Već posle nepune godine, Lotel radio je na 8. Festivalu lokalnih propagandista Srbije – FLOPS-u, održanom u Vrnjačkoj banji od 21.-24. aprila 1998. godine osvojio treće mesto u Srbiji u kategoriji obavezne reklame. Na tom festivalu su učestvovale gotovo sve renomirane radio stanice i prijavljeno 403. radijska spota.

TEHNIČKA OPREMA

Lotel primenjuje najnovija tehnička dostignuća u emitovanju svog radijskog programa. Naš predajnik je izuzetnog kvaliteta, proizvođača IMTEL-mikrotalasi koji se mogu lako nadograditi da emituju i program u digitalnom formatu. Takođe, posedujemo link koji radi na frekvenciji od 23 GHz, a antenski sistem je proizveden od strane firme DASTO.
Računari su opremljeni najsavremenijim softverom za emitovanje programa, a posedujemo i primenjujemo najkvalitetniju studijsku opremu.

MARKETING

Uspešnost marketinga proističe iz uspešnosti i veoma visokih pozicija celog preduzeća kod slušalaca i naših poslovnih partnera. Ponosni smo na saradnju, kako sa brojnim preduzeća iz Loznice, tako i sa velikim preduzećima i sistemima u celoj Srbiji.

studio
vesti

VESTI

tv
r
vreme

VREME