tv

Televizija Lotel +

televizija lotel

Obaveštavamo Vas da Televizija LOTEL PLUS počev od Aprila 2009. Godine, emituje program na osnovu dozvole za emitovanje televizijskog programa od RRA. Stvorili smo tehničke i kadrovske preduslove za proizvodnju i emitovanje celodnevnog TV programa. Raspolažemo najsavremenijom opremom za studijsko (dva studija) i terensko snimanje, tehnikom za montažu i proizvodnju priloga i emisija. Kadrovi koji realizuju program su mladi, obrazovani i profesionalno obučeni.

TV LOTEL + neguje celokupnost programskog koncepta, što podrazumeva obradu podataka o dešavanjima i prenos informacija iz svih oblasti javnog i društvenog života i subjekata koji deluju u opštini Loznica. Nastojimo da naš TV program bude od vitalnog značaja za lokalno stanovništvo i da na tačan, kvalitetan, raznovrstan i dopadljiv način bude prilagođen različitim ciljnim grupama gledalaca svih uzrasta. Program emitujemo na 63. UHF Kanalu, kao i putem mreže kablovskog operatera PRAVA TV . Na ovaj način, TV LOTEL + je obezbedila kvalitetan prijem televizijskog signala za više od 90 % stanovništva na teritoriji Gradske opštine Loznica. Takođe, naš program mogu pratiti i stanovnici susednih opština Zvornik, Bjeljina, Osečina, Bogatić i delovi opština Šid, Ruma, Sremska Mitrovica i Šabac.

Uvereni smo da činimo pravu stvar, na osnovu 12 godišnjeg iskustva uspešnog paslovanja LOTEL RADIJA i reakcija gledalaca programa TV LOTEL +. Verujemo da ćete prepoznati potrebu za aktivnim učešćem u našem TV projektu i povećati šansu na uspeh. U tom smislu, očekujemo da će uprava i marketing Vaše kompanije odlučiti da: plasira sve informacije bitne za poslovnu politiku u ostvarivanju tržišne misije, oglašava brand proizvode i usluge u marketing blokovima i emisijama, ili sponzoriše neke emisije na našoj televiziji.

Takođe, Vas obaveštavamo o dodatnim mogućnostima saradnje. Na osnovu saradnje sa RTV PINK, posedujemo pravo na oglasni prostor, tj. vreme na TV PINK. U situaciji smo da vašoj cenjenoj kompaniji ponudimo prodaju vremena za brand marketing, po najpovoljnijim uslovima. Ukoliko smatrate da ima mesta za ovakav vid saradnje, molimo da nas kontaktirate.

vesti

VESTI

tv
r
vreme

VREME